Bucură-te de experiențe 100%
electrice, oriunde dorești!

Descoperă pachetele de mobilitate electrică e-XPLORE,
alături de partenerii noștri de călătorie, prin poveștile lor electrizante.

Andrei Barbu și Mihai Alexandrescu, de la Motor Vlog & BMW Blog, au explorat polivalența unui autovehicul electric în eco-sistemul e-XPLORE, într-o excursie de o zi alături de BMW iX3.

Pentru că și-au dorit să se bucure de cele mai frumoase peisaje în călătoria către munte, au ales ruta București-Brașov, explorând drumul spre Cheia și un traseu turistic către Vârful Ciucaș, după o scurtă oprire la Muntele Roșu.

Experiența a continuat către Brașov, pentru o pauză de alimentare cu mâncare bună, dar și cu energie verde pentru mașina electrică.

Urmărește clipul video cu experiența 100% electrică și descoperă stațiile noastre de încărcare: Elvi (22 kW), Business Line (22 kW) și QC Troniq (50-350 kW). Rămâi aproape, urmează noi povești și călătorii la fel de electrizante, în următoarele episoade.

BMW iX3 - Motor Vlog
Rulează videoul
Mercedes EQA - Revista Eccowheels

Radu Gurămultă de la Revista Eccowheels & turbomag.ro a preluat ștafeta excursiilor de o zi, la volanului unui Mercedes EQA, iar energia electrică a stațiilor de încărcare ENGIE i-a alimentat emoțiile călătoriei spre cel mai frumos drum din România, Transfăgărășanul.

Vacanțele îți pun mintea la contribuție. E o plăcere să faci planuri, să găsești destinații, să cercetezi unde sunt atracțiile despre care vei povesti cu zâmbetul pe buze, pe care le vei fotografia în sute de cadre pe care le vei uita în telefon, odată ce îl schimbi, dar cu ale căror bucurie rămâi pe retină, de multe ori pe viață. Cu energie de la stațiile de încărcare ENGIE, Radu a explorat drumul către munte, cu mici popasuri în Pitești, Curtea de Argeș (unde a vizitat opera Meșterului Manole, dar și vechea gară regală), ca într-un final să ajungă la o altă minune inginerească, Barajul Vidraru.

Mircea Meșter de la Autocritica a descoperit că într-o lume a mașinilor electrice, în care infrastructura publică e vitală, există soluții prin care stațiile de încărcare personale devin răspunsul la îndemâna fiecăruia. Mai ales când numai în anul 2020, peste 2.000 de români și-au achiziționat mașini electrice, iar în 2021 sunt așteptate vânzari de cinci ori mai mari.

La volanul noului EQA de la Mercedes-EQ, Mircea a testat autonomia bateriei pe autostrada A2, pe drumul spre o porție de midii proaspete la malul mării. Urmărește experiența 100% electrică, popasurile de alimentare cu energie și descoperă stațiile noastre de încărcare: Elvi (22 kW), pentru acasă, sau Business Line (2×22 kW) și QC Troniq (50-350 kW), pentru afacerea ta, în clipul video.

Stația de încărcare Elvi (22 kW) este oferită gratuit la achiziționarea oricărui model Mercedes-EQ, până la finalul lunii aprilie 2022, prin parteneriatul dintre Mercedes și ENGIE.

Mercedes EQA - Autocritica
Rulează videoul
Mazda MX-30 - Automarket
Rulează videoul

Câtă libertate de a explora țara îți oferă o mașină electrică cu numai 200 de kilometri autonomie? Dacă ai un pachet de energie potrivit, vei descoperi că ai suficientă ca să te poți bucura de un prânz gourmet în afara Bucureștiului. Bogdan Mirică de la Automarket a făcut slalom printre stropii unei ploi de vară, până la Valea Doftanei, la volanul unei Mazda MX-30.

Deși a plouat infernal, traseul ales a fost perfect pentru a descoperi rafinamentul unei mașini electrice, care este arma secretă cu care producătorii pătrund în subconștientul celor care n-au mai condus o astfel de mașină până acum. Mai ales când bateria mașinii indică 100% după ce s-a energizat de la stația noastră rapidă QC Troniq de 50 kW, ce dispune de conexiune WiFi și 4G, are cabluri compatibile cu orice mașină electrică (CCS, ChaDeMo, Type 2) și poate încărca simultan două automobile. Ulterior, Bogdan a testat și stațiile de încărcare Business Line (2×22 kW), respectiv Elvi (22 kW) – aceasta fiind oferită gratuit la achiziționarea unui model Mazda MX-30, de la orice dealer autorizat, până la finalul anului 2021, prin parteneriatul dintre Mazda și ENGIE.

Mihai Vasilescu (mihaivasilescublog.ro) a început călătoria de o zi din primul prototip de oraș sustenabil al viitorului, EFdeN Sustainable City, realizat cu sprijinul ENGIE. Experiența 100% electrică a demarat după un plin de energie furnizat de stația Elvi (22 kW), pe traseul către Brașov, cu scurt popas în Cheia. La prânz, cât timp Mihai se încărca cu energie şi savura „cele mai bune paste cu trufe din sud-estul Europei”, midii gratinate şi tiramisu, se alimenta cu energie şi SUV-ul electric Mercedes EQC la o stație rapidă din rețeaua națională e-charge, grație pachetului ENGIE e-XPLORE cu primii 3.000 de km incluși.

Stația de încărcare Elvi (22 kW) este oferită gratuit la achiziționarea oricărui model Mercedes-EQ, până la finalul lunii aprilie 2022, prin parteneriatul dintre Mercedes și ENGIE.

Mercedes EQC - Mihai Vasilescu

Dornic să explorezi?

Îndrăznește cu e-XPLORE, soluția integrată de mobilitate electrică pentru casa ori afacerea ta.

keyboard_arrow_up