Inspirație pentru viitor

Descoperă e-XPLORE Business - soluția integrată de mobilitate electrică

 e-XPLORE Business pentru tine și afacerea ta

Ca alternativă sustenabilă la combustibilii clasici, ENGIE îți oferă soluții integrate și complete de mobilitate electrică pentru flota ta, clienții tăi sau angajații afacerii tale. Un rol important în dezvoltarea mobilității electrice, aflată pe un trend puternic crescător în ultimii ani îl joacă autovehiculele electrice, ale căror vânzări la nivel mondial se apropie de 2,3 milioane de unități.

Inspirație pentru viitor

Descoperă e-XPLORE Business – soluția integrată de mobilitate electrică

Reducerea emisiilor de carbon

Autovehiculele electrice nu emit CO2 în timpul utilizării, ceea ce înseamnă o contribuție semnificativă la reducerea nivelului de poluare și plata unor taxe auto mult mai mici.

Diminuarea costurilor cu flota

Cu o flotă de autovehicule electrice vei face economii importante: achiziția acestora beneficiază de subvenții, costurile de mentenanță sunt mai mici, iar energia electrică este mai ieftină decât combustibilii convenționali.

Monitorizarea prin aplicație mobilă

Deții în permanență controlul prin portalul online de monitorizare de la distanță a stațiilor, disponibil 24/7. De asemenea, ai acces la rapoarte personalizate pentru a vedea consumul la stațiile tale.

Soluția integrată e-XPLORE Business

Oferă afacerii tale soluția „la cheie”: de la stația de încărcare și serviciile de instalare a acesteia,
până la mentenanță și monitorizare digitală.

Stația de încărcare EV Box

Stația de încărcare

ENGIE vă oferă o gama largă de stații de încărcare, de la producători consacrați, de renume mondial. Produsele versatile sunt proiectate să vină în sprijinul șoferilor de mașini electrice, dar mai ales al companiilor și rețelelor publice de încărcare.

Instalare și mentenanță

Instalare și mentenanță

Serviciile ENGIE acoperă tot procesul de implementare, de la consultanță, planificare și proiectare până la furnizarea stațiilor de încărcare, instalarea lor, precum și întreținerea și gestionarea continuă a infrastructurii.

Servicii de monitorizare

Servicii de monitorizare

Siguranța este pentru noi toți pe primul plan, așa că îți oferim două tipuri de pachete de monitorizare: poți apela serviciul tehnic atunci când senzorii stațiilor semnalează necesitatea unei intervenții sau poți opta pentru monitorizare de la distanță, făcută de specialiștii noștri.

Soluția integrată pentru mobilitate electrică de la ENGIE

Alege stația potrivită nevoilor tale

Indiferent de domeniul în care activezi, soluțiile noastre sunt gândite special pentru a veni atât în ajutorul tău, cât și al clienților tăi.

Flote

Flote

Eficientizează costurile în ceea ce privește combustibilul, însă și pe cele de mentenanță ale flotei companiei cu ajutorul autovehiculelor electrice și oferă-le energie prin stații electrice.

HORECA

HORECA

Clienții tăi merită ce e mai bun, oferă-le energia de care au nevoie pentru încărcarea mașinilor electrice și mulțumită soluției integrate de la ENGIE, vor avea un motiv în plus să te viziteze.

Dezvoltatori imobiliari

Dezvoltatori imobiliari

Dezvoltarea Dezvoltă ansambluri rezidențiale cu soluții de mobilitate „la cheie” și oferă energie clienților tăi, iar certificările de sustenabilitate vor fi mai ușor de obținut.

Parcări

Parcări

Dezvoltarea vehiculelor electrice reprezintă o nouă tendință în transport. Adaugă valoare locurilor de parcare prin instalarea stațiilor de încărcare.

Partenerii ENGIE de mobilitate electrică

e-XPLORE Trip

Descoperă pachetele de mobilitate electrică alături de partenerii noștri de călătorie, prin poveștile lor electrizante. Vezi aventurile de o zi prin țară, în experiențele 100% electrice ale jurnaliștilor de la Motor Vlog TV, Automarket, Autocritica, EcoWheels.

Vreau ofertă

Simplu! Pentru orice informație despre soluțiile de mobilitate electrică de la ENGIE, lasă-ne datele de contact de la birou, iar unul dintre consultanții noștri va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

*Câmp obligatoriu

ENGIE e-Business Gaz Fix

+435

stații instalate în România

ENGIE e-Business Gaz Fix

+30.000

stații instalate și gestionate în Europa

keyboard_arrow_up