EVoluăm împreună

Descoperă e-XPLORE Business - soluția integrată de mobilitate electrică

EVoluăm împreună
e-XPLORE Business pentru tine și afacerea ta

Ca alternativă sustenabilă la combustibilii clasici, ENGIE îți oferă soluții integrate și complete de mobilitate electrică pentru flota ta, clienții tăi sau angajații afacerii tale. Un rol important în dezvoltarea mobilității electrice, aflată pe un trend puternic crescător în ultimii ani îl joacă autovehiculele electrice, ale căror vânzări la nivel mondial se apropie de 2,3 milioane de unități.

Rulează videoul

Descoperă e-XPLORE Business – soluția integrată de mobilitate electrică

Controlul costurilor cu flota

Cu o flotă de autovehicule electrice vei face economii importante: achiziția acestora beneficiază de subvenții, costurile de mentenanță sunt mai mici, iar energia electrică este mai ieftină decât combustibilii convenționali.

Monetizarea stațiilor de încărcare

Beneficiezi de valorificarea echipamentului prin acordarea clienților sau non clienților a posibilității de a încărca autovehiculele electrice la stațiile tale, cu plata cu card bancar sau RFID.

Reducerea emisiilor de carbon

Autovehiculele electrice nu emit CO2 în timpul utilizării, ceea ce înseamnă o contribuție semnificativă la reducerea nivelului de poluare și plata unor taxe auto mult mai mici.

Soluția integrată e-XPLORE Business

Oferă afacerii tale soluția „la cheie”: de la stația de încărcare și serviciile de instalare a acesteia,
până la mentenanță și monitorizare digitală.

Stația de încărcare EV Box

Stația de încărcare

Serviciile ENGIE acoperă tot procesul de implementare, de la consultanță, planificare și proiectare până la furnizarea stațiilor de încărcare, instalarea lor, precum și întreținerea și gestionarea continuă a infrastructurii.

Stația de încărcare EV Box

Instalare și mentenanță

ENGIE vă oferă o gama largă de stații de încărcare, de la producători consacrați, de renume mondial. Produsele versatile sunt proiectate să vină în sprijinul șoferilor de mașini electrice, dar mai ales al companiilor și rețelelor publice de încărcare.

Instalare și mentenanță

Monitorizare și managmentul stațiilor

Pentru că siguranța este pentru noi toți pe primul plan, îți oferim pachete de servicii de monitorizare la distanță efectuate de specialiștii noștri, pentru a beneficia de asistență în gestionarea unor situații neprevazute dar de asemeni este important să poți monitoriza și sesiunile de încărcare ale angajaţilor, flotelor şi clienţilor.

Servicii de monitorizare

Abonament pentru platforma online

Platforma de monitorizare online permite accesarea 24/7 a informațiilor legate de încărcări în stațiile proprii dar și descărcarea de rapoarte la nivelul fiecărui utilizator al mașinilor electrice din flotă.

Instalează aplicația de mobilitate electrică e-XPLORE EV pentru călătorii fără griji

Vezi termenii și condițiile aplicației e-XPLORE EV.

Soluția integrată pentru mobilitate electrică de la ENGIE

Alege stația potrivită nevoilor tale

Partenerii ENGIE de mobilitate electrică

e-XPLORE Trip

Descoperă pachetele de mobilitate electrică alături de partenerii noștri de călătorie, prin poveștile lor electrizante. Vezi aventurile de o zi prin țară, în experiențele 100% electrice ale jurnaliștilor de la Motor Vlog TV, Automarket, Autocritica, EcoWheels.

Vreau ofertă

Simplu! Pentru orice informație despre soluțiile de mobilitate electrică de la ENGIE, lasă-ne datele de contact de la birou, iar unul dintre consultanții noștri va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

*Câmp obligatoriu

ENGIE e-Business Gaz Fix

+435

stații instalate în România

ENGIE e-Business Gaz Fix

+30.000

stații instalate și gestionate în Europa

keyboard_arrow_up