Noutăți

Gia, consilierul tău virtual, e aici să te ajute! Descoperă răspunsul la întrebările tale legate de energie.

Gia este disponibilă oricând pe engie.ro, în colțul din dreapta jos a paginii. Pentru a începe o conversație cu ea, trebuie doar să apeși pe pictograma cu imaginea ei.

Gia are rolul de a te ajuta cu întrebările pe care le poți avea în relație cu furnizorul de energie. Îți poate răspunde la întrebări despre încheierea unui nou contract, clarifica detalii despre facturi sau te poate ghida către secțiunile din site ce îți pot fi de folos.

Acestea sunt doar câteva din informațiile pe care ți le poate oferi Gia:

  • Te ghidează către secțiunile potrivite din site pentru a învăța mai multe despre produsele și soluțiile ENGIE potrivite nevoilor tale, iar apoi te ajută să închei un contract online.;
  • Îți oferă detalii despre facturi te poate învăța să îți activezi factura pe e-mail,îți poate arăta soldul curent sau îți poate confirma o plată!
  • Te ajută să verifici data de valabilitate a verificării sau a reviziei tehnice obligatorii, dar și să le programezi online, prin aplicația MyENGIE.
  • Îți pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie referitoare la serviciile online ENGIE.

Nu uita ca la final să ne oferi opinia ta despre interacțiunea cu Gia! Încercăm constant să îi aducem îmbunătățiri și noi funcționalități, pentru a-ți asigura o experiență cât mai pozitivă!

Hai să o cunoști!

keyboard_arrow_up