Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Accesorii de siguranță și servicii de mentenanță

Accesorii de siguranță

Te invităm să descoperi serviciile noastre de mentenanță și accesoriile de siguranță pentru instalații de gaze naturale și echipamente.

Detectorul de gaz se folosește pentru detectarea scurgerilor de gaz. Acesta controlează eventualele scurgeri de gaz natural din instalații mărind în acest fel gradul de siguranță al acestora.

Mentenanța se referă la ansamblul de operațiuni de control a stării unui aparat, echipament sau instalație, menit să corecteze eventualele abateri de la starea de funcționalitate normală și să preîntâmpine apariția unor defecte majore. Se recomandă efectuarea anuală a mentenanței.

Reparația în exploatarea instalațiilor de gaze naturale se referă la remedierea neetanșeităților prin refacerea îmbinărilor filetate, înlocuirea unor porțiuni, piese sau robineți cu defecțiuni și care prezintă pericol în exploatare. Aici intră și înlocuirea racordurilor fixe la aparatele de utilizare.

Servicii de mentenanță

Vanele antiseismice se folosesc în instalațiile de utilizare gaze naturale în scopul închiderii automate a alimentării cu gaze în caz de cutremur. Vanele pe care ENGIE Romania le-a instalat până în prezent, închid automat alimentarea cu gaze la un cutremur de peste 4,5 grade pe scară Richter.

Electrovana este un dispozitiv electromagnetic special de siguranță, folosit pentru închiderea conductei principale de alimentare cu gaz în cazuri de urgență. Electrovana poate fi conectată la un sistem de supraveghere a scurgerilor de gaz (detector de gaz) pentru a închide automat alimentarea cu gaz în momentul în care sistemul de supraveghere detectează prezența gazului, limita inferioară de detecție fiind de 2% gaz metan (CH4).

Electrovana se va monta pe conductă principală de gaz, în afara clădirii, într-un loc vizibil și ușor accesibil.

Servicii de mentenanţă la instalaţia de gaze naturale (IUGN) și centrală termică (CT)

DENUMIRE SERVICIUPREŢ (FĂRĂ TVA)
Înlocuire racord flexibil140,34 lei
Dezafectare racord57,98 lei
Montare alarmă CH4 sau CO217,65 lei
Montare Termostat Q3229,41 lei
Montare Smart Termo (IT500)670,59 lei
Montare Smart Termo Dual (IT500 + IT300)749,58 lei
Verificare convector utilizare gaze naturale127,73 lei
Reparații pe bază de deviz instalație utilizare gaze naturale din oțel și/sau a centralei termicePE BAZĂ DE DEVIZ
Serviciul de proiectare pentru extindere sau modificare instalație de utilizare gaze naturale (PAER)PE BAZĂ DE DEVIZ
Deplasare specială*70,59 lei

*Activitate ce se va alătura la unul din serviciile tehnice menționate mai sus.