Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Accesorii pentru sistemul de încălzire

Fii un întreprinzător inteligent şi redu consumul de gaze fără să renunţi la confort. Este foarte simplu: ai nevoie de ENGIE.

Te ajutăm să reglezi simplu şi rapid temperatura, în funcţie de nevoile tale, cu două modele de dispozitive performante: termostatul şi cronotermostatul wireless. Pentru instalaţiile care vin în contact cu apa alege și filtrele care oferă protecție prelungindu-le termenul de funcţionare. Poți alege dintre filtrul 3/4 XCAL MEGAMIX, filtrul 1/2 XCAL MEGAMIX și filtrul anticalcar Dosamax BLU 3/4. Un ambient plăcut face loc creativităţii şi lucrului cu spor.

Instalare termostat wireless Q3 - 229,41 lei

Serviciul include termostatul și manopera. Acesta este un termostat cu funcție de bază de reglare temperatură.

Prețul nu include TVA.

Instalare cronotermostat wireless Q7 - 271,43 lei

Seriviciul include manopera și cronotermostatul. Acesta permite programarea pe temeperaturi diferite și asigură o temperatură constantă în amplasamentul unde este montat, alături de o reducere a consumului de gaze naturale de 10-30%.

Prețul nu include TVA.