Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Înlocuire centrală termică

În spaţiul în care lucrezi ai o centrală termică mai veche de 8 ani care nu mai funcţionează eficient?

ENGIE te ajută să o înlocuieşti pentru un plus de confort şi de randament. Îţi propunem centrale eficiente pe care ţi le oferim împreună cu beneficii precum:

  • consultanţă de specialitate pentru evaluarea condiţiilor tehnice de instalare;
  • recomandarea tipului de centrală termică în funcţie de necesarul de căldură şi apă caldă;
  • soluţii de plată flexibile: trei rate (avans 40% şi două rate a câte 30%) sau 12/24/36 de tranșe cu un avans de 1.500 de lei.

Servicul de înlocuire a unei centrale termice include un kit de instalare standard.*

Tot pentru eficientizarea energetică a afacerilor împreună cu ENGIE Building Solutions SRL, companie afiliată a grupului ENGIE, îți propunem servicii personalizate de proiectare și implementare sisteme de climatizare și automatizări fluxuri tehnologice.

* kit-ul de înlocuire standard pentru centrală termică conține piesele noi necesare adaptării centralei, refacerea conexiunii la apă rece, apă caldă menajeră, circuitul de încălzire precum și refacerea conexiunii de gaz la centrala termică.

Mărci centrale termice

Pachet de înlocuire a centralei termice vechi cu kit minim de instalare standardPutere utilă nominalăPreţ (fără TVA), începând de la:
ZEUS VICTRIX 24 TT24 kW4,024 lei
ZEUS VITRIX SUPERIOR 2626 kW6,767 lei
Pachet de înlocuire a centralei termice vechi cu kit minim de instalare standardPutere utilă nominalăPreţ (fără TVA), începând de la:
VITODENS 050 W24 kW4,763 lei
VITODENS 100 W26 kW5,261 lei