Utile

Raportul de sustenabilitate pentru anul 2020 al ENGIE Romania

Ne bucurăm să punem la dispoziție Raportul de sustenabilitate al ENGIE Romania și al filialelor sale pentru anul 2020. Prin acest raport, oferim o perspectivă integrată asupra ambiției noastre de a fi liderul tranziției către o economie cu impact neutru asupra mediului înconjurător și acțiunile întreprinse pentru a sprijini obiectivele ce decurg din ea.

„Anul 2020 a stat sub semnul rezilienței. Chiar și în contextul dificil pe care l-am cunoscut cu toții, în care am făcut față provocării COVID-19 în timp ce ne-am continuat activitatea, am reușit să ne concentrăm atenția asupra sustenabilității – prin grija față de oameni, comunități și mediu.”, a declarat Eric Stab, Președinte Director General, ENGIE Romania.

Raportul documentează activitatea și rezultatele non-financiare din anul 2020 și este realizat in conformitate cu standardele Initiativei Globale de Raportare (GRI), cel mai recunoscut standard international de raportare in sustenabilitate, precum și cu recomandările specifice Sectorului Energie, Petrol și Gaze.

Lectură plăcută!

keyboard_arrow_up