Utile

Raportul de sustenabilitate pentru anul 2021 al ENGIE Romania

Ne bucurăm să punem la dispoziție Raportul de sustenabilitate al ENGIE Romania și al filialelor sale pentru anul 2021. Prin acest raport, oferim o perspectivă integrată asupra ambiției noastre de a fi liderul tranziției către o economie cu impact neutru asupra mediului înconjurător și acțiunile întreprinse pentru a sprijini obiectivele ce decurg din ea.

„Revigorarea economică post COVID-19 a generat, așa cum era de așteptat, creșterea consumului de energie, fapt ce a condus la o creștere accelerată a prețurilor de achiziție a energiei și la maxime istorice de tranzacționare a acesteia. În acest context global dificil, nu doar din punct de vedere sanitar, ci și din perspectiva tensiunilor din piața de energie europeană și locală, echipele noastre au continuat să găsească resursele pentru a se adapta și pentru a răspunde așteptărilor tuturor părților interesate”, a declarat Eric Stab, Președinte Director General, ENGIE Romania.

Raportul documentează activitatea și rezultatele non-financiare din anul 2021 și este realizat in conformitate cu standardele Initiativei Globale de Raportare (GRI), cel mai recunoscut standard international de raportare in sustenabilitate, precum și cu recomandările specifice Sectorului Energie, Petrol și Gaze.

Lectură plăcută!

keyboard_arrow_up