Povești de succes

Siguranţa funcţionării instalaţiei de gaze naturale – mereu o prioritate pentru ENGIE

Despre client

Unul dintre cei mai importanţi jucători din industria de hârtii igienico-sanitare, compania produce role de hârtie, șerveţele și produse finite. Compania se angajează să creeze produse care conțin niveluri tot mai scăzute de capital natural, oferind calități funcționale ridicate și performanțe inovatoare.

Nevoile de business ale clientului

Având în vedere exigențele crescute ale companiei în legătură cu siguranța echipamentelor, a angajaților și a producției, dar și conformarea cu normele legislative ce impun pentru o anumită categorie de consumatori industriali, controlul instalațiilor de gaze naturale la un interval de cel mult 72 de ore, clientul a avut nevoie de colaborarea cu o companie care să dețină experiență în domeniu și să poată asigura personal autorizat pentru realizarea verificărilor.

Controlul instalațiilor de gaze naturale la un interval de cel mult 72 de ore este obligatoriu pentru unii consumatori industriali, în funcție de complexitatea instalației, procesul tehnologic sau posibilitatea scăpării şi infiltrării gazelor.

Soluția propusă de ENGIE

În acord cu nevoia de personal calificat, soluția ENGIE a constat într-un program de servicii de verificări ale instalației de gaze naturale realizate la fiecare 72 de ore de către un angajat ENGIE, asigurând astfel funcționarea echipamentelor la parametri optimi.

Beneficiile obținute de client

Prin implementarea soluției oferite de ENGIE, compania beneficiază atât de realizarea cu regularitate a verificărilor periodice ale instalației de gaze naturale și de funcționarea acesteia în condiții de siguranță, limitându-se în același timp riscurile pentru angajați, cât și de conformarea cu normele legislative în vigoare.

Profesionalismul echipelor ENGIE, experiența în aria de business, calitatea serviciilor furnizate și consultanța proactivă oferită pe parcursul colaborării au fost în mod special apreciate de reprezentanții companiei.

Ce spun reprezentanții clientului

“Am preferat să lucrăm cu ENGIE mai ales pentru că sunt în domeniu, sunt profesioniști, îi știu de ani de zile. Este al doilea sau al treilea an de când realizăm cu ENGIE această verificare și nu am avut nicio problemă. Este nevoie de această mentenanță la 72 de ore pentru că așa cere legea, suntem obligați, ceea ce nu este rău, dar noi am și vrut să facem această verificare tocmai pentru a asigura producția, firma, oamenii, tot ce trebuie, ca să funcționăm în siguranță și să fim liniștiți.

Cei de la ENGIE au venit, au văzut care e situația reală pe teren și au venit și cu niște propuneri constructive de îmbunătățire pe care noi ni le-am însușit, le-am și pus în practică. Au fost aici de fiecare dată când am avut nevoie, au răspuns cu promptitudine la orice cerință, la orice solicitare.”

keyboard_arrow_up