Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Tarife reglementate

Gaze naturale

Tarife de distribuţie

Există peste 130 de operatori de distribuţie, iar tarifele practicate de aceştia sunt stabilite de ANRE, la anumite intervale, de regulă anual. În funcţie de categoria de consum şi de zona în care se află locul de consum, tariful de distribuţie, alături de alte componente, formează preţul final oferit de furnizor.

Poţi consulta sau descărca mai jos tarifele de distribuţie în vigoare.

Tarife de înmagazinare

În România, există doi operatori de înmagazinare: Depomureş şi Depogaz, iar tarifele practicate de aceştia sunt stabilite de ANRE, la anumite intervale de timp, de regulă anual.

Poţi consulta sau descărca mai jos tarifele de înmagazinare în vigoare.

Energie electrică

Tarife de transport şi sistem

Operatorul Sistemului naţional de transport energie electrică este Transelectrica, iar tarifele practicate de acesta sunt stabilite de ANRE.

Poţi consulta sau descărca mai jos tarifele de distribuţie în vigoare.

Tarife de distribuţie

În România, există 8 operatori de distribuţie de energie electrică, iar tarifele practicate de aceştia sunt stabilite de ANRE, la anumite intervale. În funcţie de zona de distribuţie şi de nivelul de tenisune, tariful de distribuţie se adaugă la energia activă şi formează, alături de alte tarife, preţul final oferit de furnizor.

Poţi consulta sau descărca mai jos tarifele de distribuţie în vigoare.

Alte tarife aplicabile consumatorilor de energie electrică

Pe lângă tarifele de transport şi distribuţie, un consumator de electricitate mai plăteşte taxe specifice, cum ar fi contribuţia pentru cogenerarea de înaltă eficienţă sau certificatele verzi.

Poţi consulta sau descărca lista altor tarife din factura de electricitate ENGIE.