Noutăți Utile

ENGIE și BCR, un parteneriat pentru promovarea locuințelor prietenoase cu natura

Ai ales creditul Casa mea NaturA de la BCR? Atunci noua ta casă se potrivește de minune cu soluțiile ENGIE prietenoase cu natura. Panourile noastre fotovoltaice și soluțiile de mobilitatea electrică vor completa alegerea sustenabilă pe care ai făcut-o deja și vor susține în continuare eforturile tale responsabile pentru un viitor mai curat pentru tine și familia ta. În plus, noua ta locuință prietenoasă cu natura îți aduce și discount la pachetele ENGIE gândite special pentru tine.

Folosește codul de identificare primit de la BCR și alege pachetul potrivit pentru noua ta casă:

  1. Pachetul cu panouri fotovoltaice conține un sistem fotovoltaic de până în 20 kW, servicii complete de consultanță, obținere avize, proiectare și instalare, precum și obținerea documentelor de prosumator.
  2. Pachetul cu panouri fotovoltaice și stație de încărcare automobile electrice conține un sistem fotovoltaic de până în 20 kW și o stație încărcare de 22 kW compatibilă cu orice automobil electric, servicii complete de consultanță, obținere avize, proiectare și instalare, precum și obținerea documentelor de prosumator.

Dacă nu ai încă un credit BCR pentru locuințe prietenoase cu natura, poți vedea aici toate detaliile de care ai nevoie, inclusiv documentele necesare. Locuințele eligibile pentru acest credit sunt doar cele certificate de Romania Green Building Council sau cele cu clasă energetică A și an de construcție după 2000.

keyboard_arrow_up