Soluții la cheie pentru înlocuirea centralei termice

La ENGIE ai totul într-un singur loc atunci când decizi că a sosit timpul să înlocuiești vechea centrală termică cu una nouă. Echipele noastre de specialiști îți vin în ajutor și îți oferă servicii tehnice complete, ocupându-se de tot ceea ce înseamnă demontarea centralei termice vechi, reciclarea ei, montarea și instalarea celei noi. Cu o centrală nouă vei avea un randament maxim și te vei asigura că afacerea ta este în siguranță.

Cu soluțiile ENGIE beneficiezi de următoarele avantaje:

  • Consum redus de gaze naturale datorită tehnologiilor de ultimă generație;
  • Fiabilitate crescută a soluțiilor prin parteneriate cu producători de centrale termice cu tradiție, ale căror produse oferă garanția calității;
  • Randament ridicat al centralelor oferite și eficiență de peste 100% a acestora.

Soluțiile noastre includ nu doar centrale eficiente, cu randament ridicat, ci și toate serviciile conexe necesare unei bune funcționări:

  • consultanță de specialitate: înainte de a decide tipul centralei termice, este nevoie de evaluarea amplasamentului, stabilirea necesarului de căldură și apă caldă menajeră și a condițiilor tehnice de instalare;
  • servicii tehnice complete: serviciile oferite includ transport, manoperă de montaj, înlocuire cu kit standard* și punere în funcțiune (PIF).

*Kit-ul de înlocuire standard pentru centrala termică conține piesele noi necesare adaptării centralei, refacerea conexiunii la apă rece, apă caldă menajeră, circuitul de încălzire precum și refacerea conexiunii de gaz la centrala termică.

Vrei să contractezi unul dintre pachetele noastre pentru înlocuirea centralei termice sau dorești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale de contact, iar un reprezentant ENGIE va reveni în cel mai scurt timp cu mai multe detalii.
keyboard_arrow_up