Servicii Integrate de Facility Management

Simplifică managementul operațional zilnic
și îmbunătățește productivitatea întregii organizații

Serviciile de facility management reprezintă operarea și întreținerea unei clădiri, precum mentenanța, evidența contractelor cu furnizorii sau cu firmele de salubrizare și servicii de pază. Cu alte cuvinte, facility management reprezintă interfața dintre o clădire și serviciile de care aceasta beneficiază și are scopul de a facilita realizarea acestora la parametri optimi, astfel încât costurile de întreținere a clădirii să fie cât mai reduse. Serviciile integrate de Facility Management oferite de ENGIE consolidează aceste servicii, într-un singur contract, cu o singură firmă prestatoare.

Soluțiile ENGIE au la bază două componente cheie:

  • Mentenanță tehnică a sistemelor, echipamentelor și a instalațiilor: HVAC, electrice, sanitare, de control access și evacuare de urgență, de avertizare, alarmare și protecție la incendii și a celor de evacuare a fumului și a gazelor arse, de tratare și pompare a apei, de tip BMS
  • Servicii complete de: curățenie, DDD-dezinfecție, dezinsecție și deratizare, management al deșeurilor, de deszăpezire, peisagistică, recepție și concierge, monitorizare regulată a clădirilor, pază și securitate

Beneficiile soluției integrate ENGIE

  • Reducerea cheltuielilor operaționale. Printr-o vizibilitate strategică a bugetului de întreținere se pot identifica mai ușor cheltuielile ineficiente și/sau inutile.
  • Eficientizarea operațiunilor. Includerea întregului set de servicii de întreținere sub un singur contract și gestionarea unei singure echipe de specialiști duce la economii de cost și timp.
  • Îmbunătățirea productivității și a funcționalității clădirii. Simplificarea managementului operațional zilnic reduce în mod automat redundanța și asigură claritate în alocarea specialiștilor și a serviciilor.

Vrei să contractezi unul din serviciile de mentenanță
sau dorești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale de contact, iar un reprezentant ENGIE va reveni în cel mai scurt timp cu mai multe detalii.
keyboard_arrow_up