Comunicate de presă

Te așteptăm în Piața Victoriei pentru o experiență electrizantă ENGIE – Mercedes-Benz!

În perioada 17 septembrie – 14 octombrie, ENGIE va fi alături de partenerul său Mercedes-Benz, gazda unui eveniment destinat viitorului mobilității verzi. Evenimentul – găzduit în Piața Victoriei – va oferi vizitatorilor posibilitatea de a descoperi într-un mod interactiv universul electric Mercedes-EQ alături de soluțiile ENGIE e-XPLORE pentru încărcarea vehiculelor electrice.

Preocuparea pentru mediul înconjurător și pentru limitarea efectelor schimbărilor climatice a constitut punctul de pornire al parteneriatului încheiat la nivel național între ENGIE și Mercedes-Benz, parteneriat ce vine în întâmpinarea clienților care achiziționează autoturisme electrice Mercedes-EQ și își doresc totodată propria stație electrică de încărcare acasă.

ENGIE va fi prezent la eveniment prin amplasarea a trei stații de încărcare a vehiculelor electrice și printr-un spațiu-concept interactiv.

Te așteptăm în intervalul orar 10:00 – 21:00 la eveniment pentru o experiență electrizantă ENGIE – Mercedes-Benz! Accesul este liber.

keyboard_arrow_up