Istoricul implicării

Susţinerea evenimentului ,,Sărbătoarea muzicii’’ la Piteşti

Compania a susţinut pentru prima dată “Fête de la musique” – “Sărbătoarea muzicii”, eveniment organizat la începutul verii calendaristice în toate ţările francofone.

„Fête de la musique” – Sărbătoarea muzicii – este o manifestare organizată pentru prima dată în Franţa în 1982. Din 1985, Europa a început să fie „invadată” de acest concept de festival. În anul 2006 „Fête de la Musique” a fost organizat în 110 ţări. Spectacolele sunt oferite gratuit de muzicieni profesionişti şi amatori. Spiritul acestei manifestări îl reprezintă deschiderea, dialogul între genurile muzicale, între muzicile tradiţionale din diferite colţuri ale lumii şi muzica modernă. Farmecul festivalului este dat de diversitatea genurilor muzicale şi a locaţiilor care găzduiesc concertele (parcuri, pieţe publice, cluburi).

Anul acesta ne-am implicat pentru pentru prima dată în organizarea acestei manifestări la Piteşti. Astfel, joi, 21 iunie 2007, în Piaţa Vasile Milea, piteştenii s-au bucurat de concertul formaţiei Simplu (România) şi a lui Alexis (Franţa).

keyboard_arrow_up