Instalația de gaze naturale

Siguranța este unul dintre pilonii în jurul căruia
orice companie responsabilă trebuie să își construiască afacerea

O afacere de succes înseamnă procese de business desfășurate în condiţii de siguranţă. Pentru a păstra siguranţa afacerii tale, întreţinerea corectă și funcţionarea în condiţii optime a instalaţiei de utilizare a gazelor naturale sunt elemente fundamentale. Echipele de specialiști ENGIE îţi pot prelua grija efectuării serviciilor tehnice periodice obligatorii, astfel încât tu să te poţi concentra pe business-ul tău.

Pachetele ENGIE sunt concepute modular, astfel încât tu să poţi opta pentru ceea ce ţi se potrivește în orice combinaţie dorești, beneficiind de:

  • profesionalism: certitudinea unui serviciu realizat de specialişti autorizaţi ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei);
  • predictibilitate: știi cât vei plăti în funcţie de pachetul ales;
  • siguranţă: ai garanţia unui serviciu realizat la înalte standarde calitative.

Pachetele ENGIE de servicii tehnice standard
pentru instalaţia de utilizare gaze naturale

Te invităm să consulţi lista completă a ofertelor noastre standard de servicii tehnice periodice pentru instalația de utilizare gaze naturale.

DenumireSe aplică pentru IUGN
cu lungime în metri liniari (m.l.)
Puncte de ardere (PA)
incluse în pachet
Preţ (fără TVA)
PRIME TEH V Smallnelimitată2180,00 lei
PRIME TEH V20≤ 20 m.l.2180,00 lei
PRIME TEH V5021 – 50 m.l.2400,00 lei

Prețurile sunt valabile pentru clienții care se încadrează în categoria de consum C1, C2, C3 sau C4, pentru instalațiile de utilizare gaze naturale cu înălțimea maximă a instalației de 3 metri, accesibilă cu elemente de construcție existente și maxim 2 puncte de ardere. Pentru clienții din categoria C1, pachetul PRIME TEH V Small se aplică indiferent de lungimea instalației. Metri liniari suplimentari de instalație/punctele suplimentare de ardere/centralele termice suplimentare care nu sunt cuprinse în pachetele de servicii tehnice standard din ofertele ENGIE se taxează separat. Prețurile sunt valabile până la 31.12.2021. Toate pachetele pot fi achitate integral, în două sau trei tranșe.

Denumire

Se aplică pentru IUGN

cu lungime în metri liniari (m.l.)

Puncte de ardere (PA)

incluse în pachet

Preţ (fără TVA)
DECA TEH R Smallnelimitată2275,00 lei
DECA TEH R20≤ 20 m.l.2275,00 lei
DECA TEH R5021 – 50 m.l.2800,00 lei

Prețurile sunt valabile pentru clienții care se încadrează în categoria de consum C1, C2, C3 sau C4, pentru instalațiile de utilizare gaze naturale cu înălțimea maximă a instalației de 3 metri, accesibilă cu elemente de construcție existente și maxim 2 puncte de ardere. Pentru clienții din categoria C1, pachetul DECA TEH R Small se aplică indiferent de lungimea instalației. Metri liniari suplimentari de instalație/punctele suplimentare de ardere/centralele termice suplimentare care nu sunt cuprinse în pachetele de servicii tehnice standard din ofertele ENGIE se taxează separat. Prețurile sunt valabile până la 31.12.2021. Toate pachetele pot fi achitate integral, în două sau trei tranșe.

Denumire serviciuPreţ (fără TVA)
P.A. (Punct ardere suplimentar)57,14 lei
m.l. SUPLIMENTAR Verificare5,00 lei
m.l. SUPLIMENTAR Revizie8,00 lei

Vrei să contractezi unul dintre pachetele de servicii standard pentru instalaţia de gaze sau dorești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale de contact, iar un reprezentant ENGIE va reveni în cel mai scurt timp cu mai multe detalii.
keyboard_arrow_up