Instalația de gaze naturale

Siguranța este unul dintre pilonii în jurul căruia
orice companie responsabilă trebuie să își construiască afacerea

O afacere de succes înseamnă procese de business desfășurate în condiţii de siguranţă. Pentru a păstra siguranţa afacerii tale, întreţinerea corectă și funcţionarea în condiţii optime a instalaţiei de utilizare a gazelor naturale sunt elemente fundamentale. Echipele de specialiști ENGIE îţi pot prelua grija efectuării serviciilor tehnice periodice obligatorii, astfel încât tu să te poţi concentra pe business-ul tău.

Pachetele ENGIE sunt concepute modular, astfel încât tu să poţi opta pentru ceea ce ţi se potrivește în orice combinaţie dorești, beneficiind de:

  • profesionalism: certitudinea unui serviciu realizat de specialişti autorizaţi ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei);
  • predictibilitate: știi cât vei plăti în funcţie de pachetul ales;
  • siguranţă: ai garanţia unui serviciu realizat la înalte standarde calitative.

Pachetele ENGIE de servicii tehnice standard
pentru instalaţia de utilizare gaze naturale

Te invităm să consulţi lista completă a ofertelor noastre standard de servicii tehnice periodice pentru instalația de utilizare gaze naturale.

Studiu de caz

format_quote

Am preferat să lucrăm cu ENGIE mai ales pentru că sunt în domeniu, sunt profesioniști, îi știu de ani de zile. Este al doilea sau al treilea an de când realizăm cu ENGIE această verificare și nu am avut nicio problemă. Este nevoie de această mentenanță la 72 de ore pentru că așa cere legea, suntem obligați, ceea ce nu este rău, dar noi am și vrut să facem această verificare tocmai pentru a asigura producția, firma, oamenii, tot ce trebuie, ca să funcționăm în siguranță și să fim liniștiți...

Citește mai mult

Vrei să contractezi unul dintre pachetele de servicii standard pentru instalaţia de gaze sau dorești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale de contact, iar un reprezentant ENGIE va reveni în cel mai scurt timp cu mai multe detalii.
keyboard_arrow_up