Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Siguranţa şi mentenanţa sistemelor

Accesorii pentru siguranță

Detectorul de gaz se folosește pentru detectarea scurgerilor de gaze naturale. În acest fel este mărit gradul de siguranță al instalației de gaze.

Electrovana este un dispozitiv electromagnetic folosit pentru închiderea conductei principale de alimentare în cazuri de urgență. Electrovana poate fi conectată la un sistem de supraveghere a scurgerilor de gaze naturale (detector) pentru a închide automat alimentarea când sistemul de supraveghere detectează prezența gazului, limita inferioară de detecție fiind de 2% CH4. Aceasta se montează pe conductă principală, în afara clădirii, într-un loc vizibil și ușor accesibil.

Vanele antiseismice sunt folosite cu scopul închiderii automate a alimentării cu gaze naturale în caz de cutremur. Vanele pe care ENGIE România le-a instalat pană în prezent, închid automat alimentarea cu gaze la un cutremur de peste 4,5 grade pe scară Richter.

Servicii de mentenanță

Mentenanța se referă la ansamblul de operațiuni de control a stării unui aparat, echipament sau instalație, menit să corecteze eventualele abateri de la starea de funcționalitate normală și să preîntâmpine apariția unor defecte majore.

Se recomandă efectuarea anuală a operațiunilor de mentenanță.

Reparația, în exploatarea instalațiilor de gaze naturale se referă la remedierea neetanseitătilor prin refacerea imbinărilor filetate, înlocuirea unor porțiuni, piese (fitinguri) sau robineți (armături) cu defecțiuni și care prezintă pericol în exploatare; tot în această categorie intră și înlocuirea racordurilor fixe la aparatele de utilizare.

Pachetul ENGIE de servicii include și servicii tehnice furnizate la cerere.

Servicii pentru siguranţa în exploatare

Portofoliul ENGIE Building Solutions cuprinde o gamă variată de servicii pentru siguranţa companiei tale. De la proiectarea şi instalarea sistemelor de protecţie împotriva incendiilor, până la sisteme de monitorizare, diagnosticare şi mentenanţă la distanţă, la care se adaugă şi servicii tip dispecerat disponibile 24/7, 365 de zile pe an.

De asemenea, oferim şi servicii de întreţinere şi monitorizare pentru sistemele deja instalate.

ENGIE Building Solutions este o companie certificată pentru sisteme de siguranţă şi protecţie împotriva incendiilor, după cum urmează:

  • Instalarea şi întreţinerea sistemelor şi instalaţiilor de limitare şi stingere a incediilor cu excepţia celor care conţin anumite gaze florurate cu efect de seră,  Seria A – 6569/20.12.2016
  • Efectuarea lucrărilor de proiectare a sistemelor şi instalaţiilor de limitare şi stingere a incediilor, Seria A – 6568/20.12.2016
  • Instalarea şi întreţinerea sistemelor şi instalaţiilor de ventilare pentru evacuarea fumului şi gazelor fierbinţi, Seria A – 6570/20.12.2016