Întâlnire cu energia

Elevii descoperă lumea energiei cu Electro și Metano

Prin programul “Întâlnire cu energia”, elevii de clasa a IV-a descoperă lumea energiei într-un mod distractiv și interactiv, cu ajutorul celor două persoanje fantastice, Metano și Electro. Mii de elevi au aflat, online, la clasă sau prin intermediul experiențelor VR, despre tipurile de energie și despre drumul parcurs de gazul natural și de energia electrică de la producție și până acasă. În plus, cei mici au aflat cum pot să economisească energia, dar și cum o pot utiliza în siguranță, prevenind accidentele.

Cu ajutorul voluntarilor  ENGIE Romania și cei ai Asociației Hand across Romania, copiii descoperă lumea energiei, în cele 2 lecții ale programului, fiind însoțiți de 2 personaje-mascotă, Metano, o moleculă de gaz creată de către o elevă participantă la prima ediție a programului și de Electro, personificarea atomului de electricitate.

Concursul de proiecte în beneficiul școlii și al comunității locale ,,Câştigă cu Metano și Electro pentru comunitatea ta” se adresează școlilor participante în ediția octombrie-noiembrie 2022 a programului ,,Întâlnire cu energia’’.

48.000
de elevi

3.500
ore de voluntariat

Rulează videoul

Descarcă gratuit broșura “Întâlnire cu energia” și descoperă alături de copilul tău Aventurile fantastice ale lui Metano și Electro!

keyboard_arrow_up