Întâlnire cu energia

Descoperă cum poți ajuta planeta cu Electro, Lumi și Eol!

,,Eco-creatorii de energie’’, derulat anterior sub denumirea ,,Întâlnire cu energia’’, este un program educațional
extrașcolar, destinat elevilor de clasa a IV-a, adaptat pentru Săptămâna Verde. Mii de elevi descoperă, cu ajutorul personajelor Electro, Lumi și Eol, informații interesante despre energia verde și gesturile prin care fiecare dintre noi poate proteja planeta. Ediția de vară a programului, din perioada mai-iunie 2023, se derulează în școlile din București, Argeș, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Brașov.

Pentru această ediție, înscrierile în program sunt deja finalizate, existând un interes crescut din partea școlilor. Dacă doriți înscrierea școlii în edițiile viitoare ale programului pentru elevii claselor a IV-a, vă invităm să completați formularul aici.
Înscrierile se pot realiza doar de către cadrele didactice ce activează la clasele a IV-a sau managementul școlilor. Pentru informații suplimentare puteți contacta Asociația HandAcross Romania la email office@handsacross.ro.

Cu ajutorul voluntarilor ENGIE Romania și cei ai Asociației Hand Across Romania, copiii vor afla pe parcursul a două lecții succesive derulate la clasă, sursele de energie regenerabile și neregenerabile, modalități de producție și de economisire a energiei, precum și gesturile prin care putem contribui la un viitor sustenabil.

Biogaz

Rulează videoul

Energie eoliană

Rulează videoul

Energie solară

Rulează videoul

Hidroenergie

Rulează videoul
keyboard_arrow_up