Eficiență energetică și protecția mediului

Protecția mediului înconjurător şi limitarea efectelor schimbărilor climatice sunt preocupări constante ale ENGIE Romania, compania susținând proiecte de eficienţă menite să promoveze un consum sustenabil de energie.

960
ore voluntariat

1.250.000 euro
investiți

4.500
de beneficiari

EFdeN

Inovația și grija față de mediu sunt pentru noi preocupări zilnice. Sprijinim echipa de tineri de la EFdeN să dezvolte soluții sustenabile și tehnologii de ultimă generație pentru orașele viitorului: producția de energie electrică verde, mobilitate verde, locuințe pasive.

Află mai multe

Eficientizarea energetică a clădirilor conduce la economii importante la facturile de energie, precum și la un mediu mai curat. Împreună cu Habitat for Humanity România, reabilităm și eficientizăm energetic școli, instituții de sănătate sau locuințe pentru copiii vulnerabili. În felul acesta, sumele economisite sunt investite în programe de educație și servicii de sănătate.

Află mai multe

ENGIE X HABITAT FOR HUMANITY

Dăm un byte de ajutor, cu Ateliere fără frontiere

În fiecare an, sute de echipamente IT ajung de la noi la asociația Ateliere fără Frontiere, care le recondiționează și dotează laboratoare din școli aflate în zone defavorizate. Astfel, prin reutilizarea acestor echipamente ne arătăm grija față de mediu, prin reducerea cantității deșeurilor electronice, și contribuim la digitalizarea procesului de educație.

1.000
echipamente donate

42.000
beneficiari vizați

keyboard_arrow_up