Eficiență energetică și protecția mediului

Protecția mediului înconjurător şi limitarea efectelor schimbărilor climatice sunt preocupări constante ale ENGIE Romania, compania susținând proiecte de eficienţă menite să promoveze un consum sustenabil de energie.

1.000
ore voluntariat

1.650.000 euro
investiți

70.000
de beneficiari

EFdeN

Inovația și grija față de mediu sunt pentru noi preocupări zilnice. Sprijinim echipa de tineri de la EFdeN să dezvolte soluții sustenabile și tehnologii de ultimă generație pentru orașele viitorului: producția de energie electrică verde, mobilitate verde, locuințe pasive.

Află mai multe

Alături de Habitat for Humanity, am instalat panouri fotovoltaice pentru cele 12 locuințe sociale ale asociației SOS Satele Copiilor din București. Astfel, SOS Satele Copiilor devine prima comunitate socială care își produce energia electrică verde necesară pentru consum. Asigurarea autonomiei energetice va genera economii importante la factura de energie, fonduri pe care asociația le va direcționa în programele de îngrijire, educație și consiliere psihologică dedicate celor 400 de copii pe care îi are în grijă.

Află mai multe

ENGIE X HABITAT FOR HUMANITY

Facilităm accesul la energie din surse regenerabile pentru 20 de familii, care, din cauza situației materiale precare, erau nevoite să apeleze la surse de iluminat pe bază de petrol lampant. Împreună cu asociația Micul Geniu, instalăm panouri fotovoltaice, care vor produce energia electrică verde necesară pentru consum.

Află mai multe

ENGIE X MICUL GENIU

Dăm un byte de ajutor, cu Ateliere fără frontiere

În fiecare an, sute de echipamente IT ajung de la noi la asociația Ateliere fără Frontiere, care le recondiționează și dotează laboratoare din școli aflate în zone defavorizate. Astfel, prin reutilizarea acestor echipamente ne arătăm grija față de mediu, prin reducerea cantității deșeurilor electronice, și contribuim la digitalizarea procesului de educație.

1.000
echipamente donate

42.000
beneficiari vizați

keyboard_arrow_up