Energie pentru meseria mea

Tot mai mulți tineri aleg să se orienteze spre o meserie de viitor, aceea de instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze. Dacă ești părintele sau profesorul unui elev de clasa a VIII-a, cu înclinații către lucrul practic, îl poți îndruma spre învățământul profesional în sistem dual.

165 elevi au ales până acum să se specializeze ca instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, în programul nostru de învățământ profesional în sistem dual “Energie pentru meseria mea”, organizat în București, Brașov și Galați. Prima generație de tineri instalatori, absolvenți ai programului, a finalizat ciclul de studii în iunie 2021, primind calificarea de instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze. 54 de absolvenți au acceptat oferta companiei și s-au alăturat filialelor ENGIE Servicii și Distrigaz Sud Rețele.

 

Pe parcursul programului de trei ani, elevii îmbină teoria, la colegiile partenere,
cu practica în laboratoarele amenajate de ENGIE.

Rulează videoul

Investim 7.850.000 de lei pentru calificarea a 165 de tineri instalatori

Pe toată durata cursurilor, pe lângă bursa lunară acordată de statul român,
în valoare de 200 de lei, sprijinim financiar elevii din program prin:

Bursă
lunară

în valoare de 500 lei.

Bursă de merit lunară

în valoare de 200 lei în funcție de rezultatele școlare.

Bursă pentru transport

pre-urban sau cazare, în limita a 150 lei/lună.

Asigurarea
mesei de prânz

pe durata practicii.

La finalul celor trei ani de studii, elevii primesc certificare ca instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze și au oportunitatea de a se angaja în cadrul grupului nostru, unul cu expertiză internațională.

keyboard_arrow_up