Energie pentru meseria mea

Învață o meserie pentru un viitor în energie!

Au început preînscrierile pentru programul de învățământ profesional în sistem dual ENGIE.

Tot mai mulți tineri aleg să se orienteze spre o meserie de viitor, aceea de instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze. Dacă ești părintele sau profesorul unui elev de clasa a VIII-a, cu înclinații către lucrul practic, îl poți îndruma spre învățământul profesional în sistem dual.

Descoperă ofertele educaționale pentru anul școlar 2022 – 2023!

Am început preînscrierile pentru două clase, una în parteneriat cu Colegiul Tehnic “Mihai Bravu” din București și cealaltă în parteneriat cu Liceul Tehnologic “Tomis” din Constanța. Descarcă broșura cu informații utile:

Înscrie-te acum!

Completează-ți datele în formularul de mai jos și vei fi contactat în cel mai scurt timp de unul dintre colegii noștri. El îți va explica tot ce trebuie să știi despre programul de învățământ profesional în sistem dual, “Energie pentru meseria mea”, derulat de ENGIE în parteneriat cu Colegiul Tehnic „Mihai Bravu” din București și cu Liceul Tehnologic “Tomis” din Constanța.

keyboard_arrow_down
Numărul de telefon începe cu zero și este compus din 10 cifre.

Află mai multe detalii

Bucureșticarmen.nistor@engie.com / 0749.692.676

Constanța - cosmin.burlacu@engie.com / 0758.026.111

Pe parcursul programului de trei ani, elevii îmbină teoria, la colegiile partenere, cu practica în laboratoarele amenajate de ENGIE. Astfel, vor avea șansa de a învăța meserie de la mentori cu experiență. 165 de elevi din București, Brașov și Galați au ales programul nostru, iar prima generație de absolvenți lucrează deja în cadrul filialelor companiei.

Rulează videoul

Investim 8.400.000 de lei pentru calificarea a 215 tineri instalatori

Pe toată durata cursurilor, pe lângă bursa lunară acordată de statul român,
în valoare de 200 de lei, sprijinim financiar elevii din program prin:

Bursă lunară

în valoare de 500 lei.

Bursă de merit lunară

în valoare de 200 lei în funcție de rezultatele școlare.

Bursă pentru transport

pre-urban sau cazare, în limita a 150 lei/lună.

Asigurarea mesei
de prânz

pe durata practicii.

La finalul celor trei ani de studii, elevii primesc certificare ca instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze și au oportunitatea de a se angaja în cadrul grupului nostru, unul cu expertiză internațională.

keyboard_arrow_up