Gama Thermo Hybrid de la ENGIE:
consum eficient cu super avantaj client!

710 lei

reducere* la pachetul IMMERGAS

Alege o soluție hibridă de încălzire cu pompă de căldură aer-apă pentru un consum eficient.

Gamă diversificată

Alege o soluție hibridă cu pompă de căldură și înlocuiește-ți centrala veche sau adaug-o pur și simplu la centrala ta actuală.

O natură verde

Ești eco-responsabil reducând emisiile de carbon. În plus, ai o soluție de încălzire care folosește energia naturii pentru confortul casei tale.

Confort fără griji

Ai instalare, punere în funcțiune și, în funcție de pachet, servicii de verificare și revizie tehnică asigurate de specialiștii ENGIE.

Flexibilitate la plată

Plătești echipamentele și serviciile incluse în pachet integral sau în 60 de rate cu sau fără avans, direct pe factura de gaz.

*Reducerea se aplică în perioada 29.09.2023 – 31.10.2023, doar la achiziționarea pachetului Thermo Hybrid Combo cu echipament hibrid Immergas Magis Combo, indiferent de varianta de plată.

De ce să alegi o soluție cu pompă de căldură

O soluție de încălzire cu pompă de căldură aer - apă îți oferă multiple avantaje pentru casa ta, fie că alegi să înlocuiești centrala termică veche sau să păstrezi centrala actuală.

 • Eficiență ridicată în orice anotimp
 • Folosește aerul exterior ca sursă de energie regenerabilă
 • Durată de viață de până la 25 de ani
 • Cost de mentenanță redus comparativ cu orice alt sistem de încălzire
 • Funcționează atât pentru încălzire, cât și pentru răcirea locuinței
 • Compatibilă cu alte sisteme și echipamente, în fucție de nevoie de consum: boiler, ventiloconvectoare, radiatoare (calorifere), încălzire prin pardoseală, panouri fotovoltaice.

Pachetele din gama Thermo Hybrid se adresează exclusiv clienților care locuiesc la casă, au deja instalată o centrală termică și doresc fie înlocuirea acesteia pe același amplasament, fie păstrarea acesteia și adăugarea unei pompe de căldură. Pachetele sunt disponibile pentru București și județele: Argeș, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Ilfov, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, Vrancea.

Cum funcționează un sistem format dintr-o
pompă de căldură aer-apă și o centrală termică?

Pompa de căldură aer – apă transferă energia termică dintr-un mediu în altul. În modul încălzire, pompa extrage căldura și umezeala din aerul exterior, iar compresorul încălzește agentul frigorific la o temperatură mai ridicată astfel încât să faciliteze transferul de căldură cu interiorul casei. Pentru momentele în care temperatura exterioară scade drastic și e nevoie de mai mult agent termic, centrala termică preia încălzirea astfel încâ sistemul să ofere tot timpul eficiență energetică sporită. Temperatura exterioară medie la care se face schimbul între cele două echipamente este în jurul valorii de -10 grade Celsius.

Pompa de căldură poate funcționa atât iarna, cât și vara pentru răcirea locuinței. Pur și simplu aceasta inversează procesul, însă are nevoie de ventiloconvectoare sau de răcire prin pardoseală. În plus, pentru a reduce semnificativ consumul de energie electrică, pompa de caldură funcționează perfect și cu panourile fotovoltaice care îi oferă de la soare energia necesară. Vezi detalii despre soluția noastră de panouri fotovoltaice.

Descoperă pachetele Thermo Hybrid cu pompă de căldură

Poți să alegi soluția Thermo Hybrid potrivită pentru tine răspunzându-ți simplu, la una dintre următoarele întrebări.

Thermo Hybrid Combo

 • Immergas Magis Combo

 • donePompă de căldură aer-apă cu inverter Audax (9 kW)

 • doneCentrală termică în condensare Victrix (24 kW)
 • doneServicii tehnice de verificare și revizie periodice pentru centrala termică
 • doneServicii de înlocuire și reciclare pentru centrala termică veche (include kit montaj)
 • doneSistem de plată flexibil: integral sau în 60 de rate cu sau fără avans pentru echipamentele și serviciile tehnice din pachet
 • doneReducere 710 lei la plata pachetului
 • doneReducere 15% la plata integrala
 • closeTermostat inteligent
 • Ariston Nimbus Hybrid

 • donePompă de căldură aer-apă cu inverter Nymbus Hybrid (8kW Split / 12kW Monobloc)
 • doneCentrală termică în condensare Clas One (24 kW/30 kW)
 • doneServicii tehnice de verificare și revizie periodice pentru centrala termică
 • doneServicii de înlocuire și reciclare pentru centrala termică veche (include kit montaj)
 • doneSistem de plată flexibil: integral sau în 60 de rate cu sau fără avans pentru echipamentele și serviciile tehnice din pachet
 • closeReducere 710 lei plata pachetului
 • doneReducere 15% la plata integrala
 • doneTermostat inteligent

Thermo Hybrid Pump

 • Ariston Nimbus Hybrid Universal

 • donePompă de căldură cu inverter aer-apă Nimbus Hybrid Universal (8 kW/12 kW Monobloc)
 • closeCentrală termică în condensare
 • doneServicii de transport și instalare pentru pompa de căldură (include kit montaj)
 • doneSistem de plată flexibil: integral sau 60 de rate pentru echipamentele din pachet
 • doneTermostat inteligent

Doar 3 pași simpli și ai rezolvat!

1

Completează formularul și te vom contacta pentru a-ți prezenta soluțiile Thermo Hybrid cu pompă de căldură.

2

Programăm împreună vizita unei echipe tehnice pentru a ne asigura că soluția este potrivită pentru nevoile tale.

3

Stabilim ziua pentru instalarea sistemului, iar la finalul lucrării echipa ENGIE se va asigura ca totul funcționeză perfect.

Ești interesat de un pachet Thermo Hybrid
cu pompă de căldură?

Completează formularul și vei fi contactat în scurt timp de un reprezentant ENGIE.

keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_down
Numărul de telefon începe cu zero și este compus din 10 cifre.
keyboard_arrow_down
info

Întrebări frecvente

 • Cine poate achiziționa această soluție și unde se poate instala pompa de căldură?

  Soluția se adresează exclusiv clienților ENGIE de gaze naturale care locuiesc la casă (sub 200 m²), au deja instalată o centrală termică (maxim 28kW) și doresc înlocuirea acesteia pe același amplasament. Trebuie luat însă în calcul că această soluție este compusă dintr-o unitate care se instalează în exterior (pompa de căldură aer-apă) și o unitate care se instalează în interioară (centrala în condensare), așa că se pretează în general pentru case întrucât spațiul oferă mai multe opțiuni de montaj, mai ales că cele doua echipamente trebuie să fie poziționate cât mai aproape una de cealaltă.

 • Cum se aplică reducerea de 710 lei pentru pachetul Thermo Hybrid Combo cu echipament hibrid Immergas Magis Combo?

  Valoarea reducerii este scăzută din prețul final al pachetului și se aplică atât pentru plata în rate cu sau fără avans, cât și pentru plata integrală (cumulativ cu reducerea de 15% în cazul plății integrale). Promoția este valabilă doar la achiziționarea produsului Thermo Hybrid Combo, care include pompa de căldură Audax și centrala termică în condensare Victrix. Reducerea se va regăsi pe prima factură primită.

 • Ce este o pompă de căldură și cum funcționează?

  Pompa de caldură reprezinta un sistem complex ce poate furniza atât aer cald, cât și rece. Fiind o sursă ecologică de energie, aceasta utilizează 75% energie termică preluată din atmosferă, iar restul de 25% din energie electrică. Proiectate eficient, pompele de caldură reduc costurile energiei electrice și sporesc confortul în rândul persoanelor care folosesc sisteme de încălzire cu gaz naturale sau lemne.

  Pompa de aer – apă funcționează pe baza unui principiu simplu, dar eficient. Când este setat în mod de încălzire, pompa de aer extrage căldura și umezeala din mediul exterior, apoi compresorul încălzește apa, prin intermediul agenților termici. Astfel, se realizează transferul de caldură cu interiorul casei. În modul răcire, pur și simplu acest proces se inversează.

  Durata lor de viață este ridicată, de până la 25 de ani. Singura condiție este ca instalația să fie făcută corespunzător, iar alegerea ehipamentului să fie una corectă. În fiecare an, se face o revizie a instalației pentru a se verifica dacă pompa de caldură funcționează în parametri optimi. O pompă de caldură poate fi folosită atât vara (pentru climatizare), cât și iarna (pentru încălzire), iar prepararea apei calde este necesară pe toată perioada anului, lucru pe care pompa de căldură îl face foarte eficient.

  La prima vedere, aceste echipamente par o soluție nouă, dar în alte țări sunt folosite deja de zeci de ani, iar numărul utilizatorilor este în creștere. De aceea, producatorii acestor echipamente investesc continuu în creșterea performanțelei unei pompe de căldură, deci, cu siguranță, vor mai exista și peste câteva zeci de ani.

 • Este un sistem complex această soluție hibridă formată dintr-o pompă de căldură și o centrală termică?

  Deși la prima vedere poate părea un sistem complex, aceste echipamente sunt create pentru a ne face viața mai ușoară și mai confortabilă. Schimbul între pompa de căldură și centrala termică este realizat automat, în funcție de temperatura exterioară și de necesarul de agent termic. Astfel se ating paramentrii optimi de consum și confort.

 • Este o soluție eficientă energetic?

  Da, principalul avantaj al unei pompe de căldură îl reprezintă economiile considerabile realizate cu încălzirea locuinței. Coeficientul de performanță (COP) indică eficiența pompelor de căldură, iar acesta reprezintă raportul dintre energia termică obținută și cantitatea de energie electrică utilizată pentru funcționarea pompei de căldură. Cu cât mai ridicat este acest coeficient de performanță, cu atât mai puțină energie electrică este utilizată pentru producerea căldurii. Spre exemplu, dacă acest coeficient de performanță are valoarea 3, înseamnă că pentru 1 kWh de energie electrică obținem 3 kWh de energie termică.

keyboard_arrow_up