Noutăți Utile

Raportul de Sustenabilitate pentru anul 2022 al ENGIE Romania

Ne bucurăm să punem la dispoziție Raportul de sustenabilitate al ENGIE Romania și al filialelor sale pentru anul 2022. La ENGIE Romania, recunoaștem rolul nostru în conturarea unui viitor mai bun. Astfel, raportul subliniază angajamentul nostru neclintit de a monitoriza și îmbunătăți, în mod continuu, performanța noastră în domeniul sustenabilității.

Acest raport ilustrează viziunea responsabilă pe care o avem la ENGIE asupra modului în care ne desfășurăm activitatea, concentrându-ne pe dezvoltarea sustenabilă a operațiunilor locale, care să permită atingerea țintelor ambițioase pentru reducerea emisiilor de carbon, prin accelerarea dezvoltării de soluții prietenoase cu mediul înconjurător. În același timp, ajutăm comunitățile în care activăm prin derularea de proiecte de responsabilitate socială în domenii precum protejarea mediului înconjurător, educația pe aspecte de mediu și sănătatea semenilor noștri și a planetei.” a declarat Nicolas Richard, CEO ENGIE Romania

Raportul respectă recomandările actuale ale standardelor internaționale pentru raportarea sustenabilității, respectiv opțiunea de bază Global Reporting Initiative (GRI) 2021. În plus, ne aliniem cerințelor de raportare financiară prevăzute în Ordinul nr. 1.802/2014 al Ministerului Finanțelor Publice, care încorporează parțial prevederile Directivei UE 2014/95/UE privind raportarea non-financiară și diversitatea. De asemenea, am luat în considerare recomandările stabilite de Comisia Europeană privind informațiile non-financiare și cele referitoare la climă.

Lectură plăcută!

Vezi raportul

keyboard_arrow_up