Anunțuri publice

ANUNT PUBLIC

ENGIE ROMANIA S.A. prin I.R.I.G.C. IMPEX S.R.L., titular al proiectului “Reabilitare retea de distributie gaze naturale cu conducte si instalatii de racordare MP* din PE 100 SDR 11”, ce urmeaza a se desfasoara in judetul Valcea, pe strazile Marasesti, Doctor Hacman, Buna Vestire, Randunelelor, Nicolae Balcescu, Mihai Viteazu, Unirii, Intrarea Mures, Iancu Pop, Grigore Procopiu, Oituz, mun. Ramnicu Valcea, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Valcea, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

  1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Valcea din strada Remus Bellu nr. 6, Rm Valcea, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-14.00, precum si pe site-ul A.P.M. Valcea: www.apmvl.anpm.ro

 

  1. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Valcea.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentie pentru Protectia Mediului Valcea, strada Remus Bellu nr. 6.

keyboard_arrow_up