Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Accesorii pentru sistemul de încălzire

Un ambient plăcut este important pentru confortul de acasă. Te ajutăm să reglezi ușor temperatura, în funcţie de nevoile tale și în acelaşi timp, reduci consumul de gaze naturale.

În cazul în care îti dorești ceva mai simplu, termostatul wireless cu care îți setezi doar temperatura este alegerea ideală. Dacă dorești să poti seta temperatura în funcție de programul tău sau al familiei tale, atunci cronotermostatul wireless este ceea ce cauți. Cu ajutorul acestuia poți seta șase temperaturi diferite în fiecare zi, în cele 7 zile ale săptămânii.

Termostat wireless (Q3) 273,00 lei (cu TVA)

Serviciul include termostatul și manopera. Acesta este un termostat cu funcție de bază de reglare temperatură

Cronotermostat wireless (Q7) 323,00 lei (cu TVA)

Seriviciul include manopera și cronotermostatul. Acesta permite programarea pe temeperaturi diferite și asigură o temperatură constantă în amplasamentul unde este montat, alături de o reducere a consumului de gaze naturale de 10-30%.