Thermo Hybrid Combo:
consum eficient cu super avantaj client!

4.800 LEI
AVANTAJ CLIENT*

Înlocuiește centrala veche cu o soluție eficientă pentru casa ta:
pompă de căldură aer-apă și centrală termică.

Avantaj client 4.800 lei

Alege această soluție hibridă de încălzire și ai consum eficient cu 4.800 lei* reducere la plata în rate, cu sau fără avans.

O natură verde

Ești eco-responsabil reducând emisiile de carbon. În plus, ai o soluție de încălzire care folosește energia naturii pentru confortul casei tale.

Confort fără griji

Ai instalare, punere în funcțiune, precum și servicii de verificare și revizie tehnică asigurate de specialiștii ENGIE.

Flexibilitate la plată

Plătești echipamentele și serviciile incluse în pachet integral sau în 60 de rate, direct pe factura de gaz. Preț rată: începând cu
610 lei/lună**

*Avantajul client a fost calculat luând în considerare prețul sistemului cu pompă de căldură valabil în 2022 și în 2023, pentru plata în rate lunare cu avans, precum și modificarea valorii TVA pentru acest tip de sistem.
**Prețul ratei lunare include TVA și este valabil în cazul în care este achitat un avans cu valoarea fixă. Sistemul de plata în rate este definit pentru o perioadă de 60 de luni.

Cum funcționează un sistem format dintr-o
pompă de căldură aer-apă și o centrală termică?

Pompa de căldură aer – apă transferă energia termică dintr-un mediu în altul. În modul încălzire, pompa extrage căldura și umezeala din aerul exterior, iar compresorul încălzește agentul frigorific la o temperatură mai ridicată astfel încât să faciliteze transferul de căldură cu interiorul casei. Pentru momentele în care temperatura exterioară scade drastic și e nevoie de mai mult agent termic, centrala termică preia încălzirea astfel încâ sistemul să ofere tot timpul eficiență energetică sporită. Temperatura exterioară medie la care se face schimbul între cele două echipamente este în jurul valorii de -10 grade Celsius.

Pompa de căldură poate funcționa atât iarna, cât și vara pentru răcirea locuinței. Pur și simplu aceasta inversează procesul, însă are nevoie de ventiloconvectoare sau de răcire prin pardoseală. În plus, pentru a reduce semnificativ consumul de energie electrică, pompa de caldură funcționează perfect și cu panourile fotovoltaice care îi oferă de la soare energia necesară. Vezi detalii despre soluția noastră de panouri fotovoltaice.

Alege Thermo Hybrid Combo și ai 15% reducere dacă plătești integral!

Soluția Thermo Hybrid Combo este formată din pompă de căldură Immergas aer – apă (unitatea exterioară) și centrală termică în condensare Immergas (unitatea interioară) care combină avantajele celor două echipamente.
În acest fel încălzirea locuinței tale este realizată automat de echipamentul care consumă cea mai puțină energie, în funcție de condițiile climatice de la acel moment.

 • Eficiență ridicată în orice anotimp
 • Folosește aerul exterior ca sursă de energie regenerabilă
 • Durată de viață de până la 25 de ani
 • Cost de mentenanță redus comparativ cu orice alt sistem de încălzire
 • Funcționează atât pentru încălzire, cât și pentru răcirea locuinței
 • Compatibilă cu alte sisteme și echipamente, în funcție de nevoia de consum: boiler, ventiloconvectoare, radiatoare (calorifere), încălzire prin pardoseală, panouri fotovoltaice.

Pachetele din gama Thermo se adresează exclusiv clienților care locuiesc la casă, au deja instalată o centrală termică și doresc înlocuirea acesteia pe același amplasament, iar acestea sunt disponibile pentru București și județele: Argeș, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Ilfov, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, Vrancea.

Doar 3 pași simpli și ai rezolvat!

1

Completează formularul și te vom contacta pentru a-ți prezenta soluția Thermo Hybrid Combo.

Verifică dacă ești eligibilarrow_downward
2

Programăm împreună vizita unei echipe tehnice pentru a ne asigura că soluția este potrivită pentru nevoile tale.

3

Stabilim ziua pentru instalarea sistemului, iar la finalul lucrării echipa ENGIE se va asigura ca totul funcționeză perfect.

Ești interesat de soluția Thermo Hybrid Combo?

Completează formularul și vei fi contactat în scurt timp de un reprezentant ENGIE .

keyboard_arrow_down
info
Numărul de telefon începe cu zero și este compus din 10 cifre.

Întrebări frecvente

 • Cine poate achiziționa această soluție și unde se poate instala pompa de căldură?

  Soluția se adresează exclusiv clienților ENGIE de gaze naturale care locuiesc la casă (sub 200 m²), au deja instalată o centrală termică (maxim 28kW) și doresc înlocuirea acesteia pe același amplasament. Trebuie luat însă în calcul că această soluție este compusă dintr-o unitate care se instalează în exterior (pompa de căldură aer-apă) și o unitate care se instalează în interioară (centrala în condensare), așa că se pretează în general pentru case întrucât spațiul oferă mai multe opțiuni de montaj, mai ales că cele doua echipamente trebuie să fie poziționate cât mai aproape una de cealaltă.

 • Ce este o pompă de căldură și cum funcționează?

  Pompa de caldură reprezinta un sistem complex ce poate furniza atât aer cald, cât și rece. Fiind o sursă ecologică de energie, aceasta utilizează 75% energie termică preluată din atmosferă, iar restul de 25% din energie electrică. Proiectate eficient, pompele de caldură reduc costurile energiei electrice și sporesc confortul în rândul persoanelor care folosesc sisteme de încălzire cu gaz naturale sau lemne.

  Pompa de aer – apă funcționează pe baza unui principiu simplu, dar eficient. Când este setat în mod de încălzire, pompa de aer extrage căldura și umezeala din mediul exterior, apoi compresorul încălzește apa, prin intermediul agenților termici. Astfel, se realizează transferul de caldură cu interiorul casei. În modul răcire, pur și simplu acest proces se inversează.

 • Este un sistem complex această soluție hibridă formată dintr-o pompă de căldură și o centrală termică?

  Deși la prima vedere poate părea un sistem complex, aceste echipamente sunt create pentru a ne face viața mai ușoară și mai confortabilă. Schimbul între pompa de căldură și centrala termică este realizat automat, în funcție de temperatura exterioară și de necesarul de agent termic. Astfel se ating paramentrii optimi de consum și confort.

 • Este o soluție eficientă energetic?

  Da, principalul avantaj al unei pompe de căldură îl reprezintă economiile considerabile realizate cu încălzirea locuinței. Coeficientul de performanță (COP) indică eficiența pompelor de căldură, iar acesta reprezintă raportul dintre energia termică obținută și cantitatea de energie electrică utilizată pentru funcționarea pompei de căldură. Cu cât mai ridicat este acest coeficient de performanță, cu atât mai puțină energie electrică este utilizată pentru producerea căldurii. Spre exemplu, dacă acest coeficient de performanță are valoarea 3, înseamnă că pentru 1 kWh de energie electrică obținem 3 kWh de energie termică.

 • Este o investiție durabilă, rentabilă?

  Durata lor de viață este ridicată, de până la 25 de ani. Singura condiție este ca instalația să fie făcută corespunzător, iar alegerea ehipamentului să fie una corectă. În fiecare an, se face o revizie a instalației pentru a se verifica dacă pompa de caldură funcționează în parametri optimi. O pompă de caldură poate fi folosită atât vara (pentru climatizare), cât și iarna (pentru încălzire), iar prepararea apei calde este necesară pe toată perioada anului, lucru pe care pompa de căldură îl face foarte eficient.

  La prima vedere, aceste echipamente par o soluție nouă, dar în alte țări sunt folosite deja de zeci de ani, iar numărul utilizatorilor este în creștere. De aceea, producatorii acestor echipamente investesc continuu în creșterea performanțelei unei pompe de căldură, deci, cu siguranță, vor mai exista și peste câteva zeci de ani.

keyboard_arrow_up