Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Evenimente

Conferința Oxygen - energie pentru afaceri

Conferința Oxygen este evenimentul nostru de top, prilejul perfect ca an de an, pe parcursul unei zile din luna octombrie să dezbatem împreună cele mai relevante subiecte de interes pentru voi, clienții noștri. De aceea ne alegem întotdeauna speakeri dintre cei mai renumiți pe domeniul lor de activitate, fie că vorbim de consultanță economică, practică energetică sau sfera universitară și suntem preocupați să vă aducem informații valoroase, care să constituie un real sprijin în stabilirea strategiei companiilor voastre.

În cele 8 ediții ale evenimentului am analizat contextul economic actual și viitor, evoluția pieței energiei, impactul noilor reglementări asupra afacerilor din diverse industrii și cele mai inovative soluții de eficiență energetică și oferte de furnizare energie dezvoltate de către ENGIE pentru clienții săi. Dacă reprezinți un client mare și îți dorești mai multe informații despre eveniment sau îți dorești participarea la această ediție, scrie-ne la adresa: oxygen@ro.engie.com.

Anul acesta ne dorim mai mult ca oricând să privim tranziția energetică ca o punte către ambițiile viitorului:

  • politica de eficiență energetică, prioritate fundamentală pentru România
  • întâlnirea cu economia României, privire de ansamblu și perspective
  • smart metering, soluții de cogenerare prin CHP, beneficiile utilizării GNV (gaz natural pentru vehicule)

Ne mândrim cu acei români cu notorietate mondială, de aceea în fiecare an creem un cadru relaxant în care i-am cunoscut pe: Nadia Comaneci, Ivan Patzaichin, Gabriela Gabriela Szabó, Violeta Beclea-Szekely, Dumitru Prunariu, Dan Puric și nu ne vom opri aici. Întâlnirile cu ei au fost deopotrivă pline de învățăminte, emoționante și onorante pentru toți participanții.

Nadia Comăneci

multiplă campioană olimpică

Ivan Patzaichin

multiplu campion olimpic

Dumitru Prunariu

românul care a zburat în spațiul cosmic

Dan Puric

actor, eseist, autor, regizor de teatru

Întâlnire cu eficiența by ENGIE Romania

Iași, 1 iunie 2016

În ziua de azi, creșterea eficienței este unul dintre lucrurile vitale în cadrul unei companii. Aproape orice se poate indexa sau judeca prin lentila eficienței, iar la final un lucru este cert: astăzi trebuie să fim mai eficienți decât ieri. Iar când vorbim despre energie, eficiența este cea care-i dă un plus de valoare.

Sub această deviză ne-am întâlnim în data de 1 iunie la Iași, respectiv 22 iunie la Cluj Napoca cu reprezentanții unora dintre cele mai importante companii locale și naționale, în cadrul evenimentului “Întâlnire cu eficiența” by ENGIE Romania.

“Întâlnire cu eficiența” este o ediție regională a cunoscutei Conferințe Oxygen și a fost creată cu scopul de a facilita întâlnirea companiilor mari și mijlocii din nordul și estul țării cu soluții optime de furnizare energie, dar și cu servicii menite să le eficientizeze energetic afacerile.

Cluj Napoca, 22 iunie 2016

Agenda evenimentului a cuprins prezentarea companiei ENGIE, a serviciilor pe care compania le oferă clienților B2B, dar și informații valoroase despre evoluția pieței de energie din România. Consilierii ENGIE au fost bucuroși să ofere consultanță specializată invitaților prezenți interesați de soluții de reducere a costurilor generate de consumul de energie.

Pentru că eficiența conduce la performanță în orice domeniu, l-am invitat alături de noi pe unul dintre cei mai mari sportivi români ai tuturor timpurilor, Ivan Patzaichin, la o discuție despre eficiență în sport.

Dacă ești un client business și îți dorești să participi la viitoarele ediții a conferinței „Întâlnire cu eficiența” by ENGIE Romania, scrie-ne la adresa oxygen@ro.engie.com și noi te vom anunța când vom organiza o nouă ediție în zona ta.

Business Plus

Sunteți în cautarea unor soluții eficiente de energie pentru afacerea voastră?

Business Plus este un eveniment anual în care ne propunem să dezbatem tendințele pieței de energie pentru a identifica impactul asupra afacerii voastre, dar și pentru a va propune produse și soluții eficiente de energie personalizate afacerii voastre.

Dacă ești un client business și îți dorești să participi la una dintre edițiile eveniment ale „Business Plus” scrie-ne la adresă: oxygen@ro.engie.com.