Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Creează-ți energie pentru noi perspective

ENGIE Solar Business: soluția completă și personalizată de panouri fotovoltaice

Resursele convenționale sunt limitate. Progresul tehnologic, nu.

Soarele trimite spre planeta noastră energie sub formă de lumină și de căldură. Cu ajutorul unui sistem de panouri fotovoltaice, ai posibilitatea de a transforma lumina de la soare în energie electrică pentru consumul afacerii tale, iar surplusul îl poți stoca în acumulatori sau injecta în rețea, pentru a fi folosit atunci când este nevoie.

Această tehnologie asigură într-un mod sustenabil producerea de energie electrică, ajutând afacerea ta să devină mai verde și independentă energetic.

Autonomie energetică

Autonomie energetică

Cu panourile fotovoltaice, asiguri producție autonomă de energie electrică verde pentru business-ul tău.

Sustenabilitate

Sustenabilitate

Energia produsă prin acest tip de panouri nu are emisii de CO2 sau alte noxe de ardere, contribuind la reducerea poluării.

Costuri mai mici cu energia

Costuri mai mici cu energia

Deoarece îți produci singur o parte din energia electrică de care ai nevoie, consumi mai puțină energie din rețeaua publică, ceea ce înseamnă costuri mai mici.

Descoperă soluția completă ENGIE Solar Business

Instalarea panourilor fotovoltaice este o investiție responsabilă atât pe termen lung, pentru un mediu curat, cât și pe termen scurt, datorită reducerii substanțiale a costurilor cu energia electrică. Cu ENGIE Solar Business ai soluția completă, de la planul proiectului, la instalarea panourilor și mentenanța acestora.

Consultanță și soluții personalizate

Consultanță și soluții personalizate

Pornind de la profilul de consum pe care îl are afacerea ta, cât și de la specificațiile tehnice ale locației, îți oferim soluții personalizate, gândite pentru nevoile tale.

Instalare

Instalare

Gestionăm tot ceea ce ține de managementul proiectului, de la proiectare și instalare până la monitorizarea sistemului, astfel încât, la final, să te bucuri de energie verde fără eforturi suplimentare.

Soluții de finanțare

Soluții de finanțare

Identificăm împreună cea mai bună soluție pentru finanțarea proiectului tău, fie că este vorba de plată în avans, rate sau un model FBOOT.

Consultanță juridică pentru obținerea documentației

Consultanță juridică pentru obținerea documentației

Suntem alături de tine la fiecare pas al proiectului și îți oferim consultanță, inclusiv pentru obținerea tuturor autorizațiilor necesare.

Mentenanță și monitorizare

Mentenanță și monitorizare

Monitorizăm constant performanța sistemului de panouri fotovoltaice pe care l-ai instalat și îți oferim sprijin ori de câte ori este nevoie.

Vreau ofertă

Pentru detalii și oferte, lasă-ne datele tale de contact de la birou, iar un reprezentant ENGIE va reveni în cel mai scurt timp cu mai multe detalii.   *Câmp obligatoriu

Ne bucurăm că vrei să începem călătoria spre un mediu mai curat alături de ENGIE. Am primit informațiile tale si te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a discuta oferta ta de panouri fotovoltaice. Echipa ENGIE